TESTIMONIAL B2B

Ce spun partenerii nostri?

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Sed a mi rhoncus, pharetra leo et, efficitur tortor. Fusce vel convallis magna”

David Sinclair - Senior Frontend Developer

“There are lot of interesting projects that casting directors post on this platform. So many people and companies trust casting through Platform”

Emily York - Senior Frontend Developer
testimonial b2c

Ce spun aplicanții noștrii?

Experiența candidaților noștri este ce ne definește. Bazat pe recenzii, ne imbunătățim în fiecare zi. Încercăm să fim din ce în ce mai buni în ceea ce facem, luăm feedback-ul de orice fel în serios.

Candidat anonim
Product Manager

"Numarul 1 in cautarea unui job adaptat abilitatilor si nevoilor fiecarui candidat. Profesionisti, abili, umani. Eu sunt profund recunoscatoare pentru tot suportul pe care l-am primit din partea acestei companii. Multumesc, Brilliant Recruitment."

06.01.2023
Candidat anonim
Product Manager

"O firma serioasa cu oameni care vor sa te ajute, care sunt rabdatori si intelegatori in incercarea de a te ajuta in toate demersurile. Eu azi am interviul si sunt pe cale de a face documentatia necesara pentru a pleca."

17.06.2021
Candidat anonim
Product Manager

"Mult succes acestei echipe, imi place ca da dovada de multa seriozitate, chiar daca nu m-au putut ajuta pe mine, nu este vina lor, este vina mea ca nu ma descurc cu engleza, dar au posibilitatea cei care au un dram de noroc sa gaseasca..."

10.06.2022
Candidat anonim
Product Manager

"Draga echipa Brilliant, intr-o oarecare masura vi se datoreaza succesul meu de astazi. Va multumesc din suflet, ati fost primul meu pas catre ce mi-am dorit! Va multumesc si va doresc toate cele bune!"

07.01.2022
Candidat anonim
Product Manager

Sunteti o echipa minunata cum rar intalnesti. Din primele zile in care ne-ati contactat, am primit detalii pentru a obtine un loc de munca cu mult interes pentru a ne ajuta. Va multumesc pentru efortul si timpul acordat, va ramanem vesnic recunoscatori.

15.08.2021
Candidat anonim
Product Manager

"Am apelat cu incredere la firma Brilliant Recruitment, pentru un loc de munca. Este o firma serioasa, care nu percepe taxe si comisioane. Si fratele meu a obtinut de munca prin aceasta firma si este foarte multumut.
Pentru seriozitate si interes maxim de a ajuta persoanele in cautarea unui loc de munca, eu o recomand din toata inima. Multumesc Brilliant Recruitment."

16 Days ago