Politica de Confidențialitate

1) Politica de Confidentialitate pentru Compania de Recrutare din Romania


Această Politică de Confidențialitate stabilește modul în care Brilliant Recruitment, înregistrată în România, colectează, utilizează și protejează informațiile personale ale vizitatorilor și utilizatorilor săi. Această politică se aplică site-ului web www.brilliantrecruitment.ro și tuturor serviciilor oferite de Brilliant Recruitment.


2) Ce informații personale colectăm


În cadrul site-ului nostru, putem colecta anumite informații personale de la utilizatorii noștri, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și orice alte informații relevante necesare pentru furnizarea serviciilor noastre. De asemenea, putem colecta informații privind activitatea utilizatorului pe site-ul nostru și pe alte site-uri web cu care interacționează.


3) Cum folosim informațiile colectate


Informațiile personale colectate de la utilizatorii noștri sunt utilizate în principal pentru a oferi serviciile noastre, inclusiv pentru a asista în procesul de recrutare și a comunica cu utilizatorii noștri. În plus, putem utiliza aceste informații pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe site-ul nostru, pentru a personaliza conținutul și reclamele și pentru a îndeplini cerințele legale sau reglementările aplicabile.


4) Cum protejăm informațiile personale


Compania noastră ia măsuri de securitate adecvate pentru a proteja informațiile personale ale utilizatorilor noștri împotriva accesului neautorizat sau a modificării, divulgării sau distrugerii accidentale sau ilegale. Nu vindem, nu comercializăm și nu închiriem informațiile personale ale utilizatorilor noștri către terți fără consimțământul acestora.


5) Cum partajăm informațiile personale
Putem partaja informațiile personale ale utilizatorilor noștri cu terțe părți numai în scopul de a furniza serviciile noastre și în conformitate cu cerințele legale sau reglementările aplicabile. De asemenea, putem partaja informațiile cu furnizorii noștri de servicii care ne ajută în administrarea site-ului nostru sau în procesul de recrutare.


6) Stocarea și păstrarea informațiilor personale


Informațiile personale ale utilizatorilor noștri sunt stocate și păstrate într-un mediu sigur, pe servere protejate. Păstrăm informațiile personale ale utilizatorilor noștri doar pentru perioada necesară pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate, în conformitate cu cerințele legale sau reglementările aplicabile.


7) Drepturile utilizatorilor
Utilizatorii noștri au dreptul de a accesa, corecta, actualiza sau șterge informațiile personale pe care le-am colectat despre ei, precum și de a solicita limitarea sau oprirea prelucrării acestora. Pentru a exercita aceste drepturi, utilizatorii noștri pot contacta compania noastră prin intermediul detaliilor de contact furnizate pe site-ul nostru.
Utilizatorii noștri pot solicita, de asemenea, ștergerea contului lor și a tuturor informațiilor personale asociate acestuia. În acest caz, compania noastră va șterge toate informațiile personale ale utilizatorului într-un mod sigur și conform cerințelor legale și reglementările aplicabile.
În cazul în care există încălcări ale securității sau ale confidențialității datelor, vom notifica utilizatorii noștri în termen de 72 de ore de la constatarea incidentului și vom lua măsurile necesare pentru a minimiza impactul acestora.


8) Modificări ale politicii de confidențialitate
Această politică de confidențialitate poate fi actualizată periodic pentru a reflecta modificările în practicile noastre de colectare și utilizare a informațiilor personale. Vă recomandăm să revizuiți această politică periodic pentru a fi la curent cu cum protejăm și utilizăm informațiile personale ale utilizatorilor noștri.


9) Contact


Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la această politică de confidențialitate sau la modul în care compania noastră colectează și utilizează informațiile personale, vă rugăm să ne contactați prin intermediul detaliilor de contact furnizate pe site-ul nostru.
Această politică de confidențialitate a fost actualizată ultima oară la data de 26 aprilie 2023.