Nou
Abonează-te la Newsletter pentru cele mai noi informații din lumea job-urilor

Firmă de recrutare și selecție personal calificat și necalificat din România sau din Asia

Iți suplinim nevoia de Resurse Umane prin metode stabilite împreună, indiferent de industria companiei tale.

Despre Brilliant Recruitment

Cine sunt clienții noștri?

Colaborăm cu diverse companii din domenii variate, precum medical, IT, marketing, construcții navale, transporturi, construcții civile si altele.

Ne consultăm cu firmele colaboratoare și oferim tot suportul nostru și efortul pentru a garanta servicii de calitate.
Propunem soluții unice, ajutăm la alegerea celei mai potrivite strategii de dezvoltare prin Resurse Umane și suntem mereu aproape de colaboratorii noștri.
Despre Brilliant Recruitment

Profesioniștii din Resurse Umane ai echipei noastre

Plini de viață și de experiență, membrii echipei Brilliant Recruitment îți stau la dispoziție cu toată expertiza pe care au acumulat-o pe parcursul anilor.

Despre Brilliant Recruitment

Intrebări frecvente ale colaboratorilor nostri

De ce aș alege să angajez personal din Asia?

Unul dintre motivele principale pentru care persoanele își părăresc vechia viață și aleg să vină în România pentru un loc de munca este standardul de trai mai ridicat din țara noastră. Pentru aceeași muncă prestată, salariile din Romania le permit extracomunitarilor ca atât ei, cât și familiile lor să aibă o viață mult mai echilibrată. Care este rezultatul? Sunt niște oameni foarte motivați să arate că merită ceea ce câștigă, își doresc să nu dezamagească, au o etică de muncă bună și sunt chiar recunoscători pentru oportunitatea de a putea lucra pentru compania ta.

Cu ce mă poate ajuta echipa Brilliant Recruitment?

Serviciile pe care le oferim vin ca urmare a ințelegerii depline a nevoilor candidaților noștri, la care adăugăm în fiecare zi experiență, cunoștințe acumulate în timp și pasiune pentru ceea ce facem. Știm să îi ascultăm cu foarte mare atenție atât pe candidații noștri, cât și pe angajatori. Noi credem cu tărie în importanța persoanei, în importanța resurselor umane pentru dezvoltarea companiilor. Ajutăm angajatorii să iși dezvolte compania prin persoanele potrivite, atât din România, cât și din străinătate.

Cât costă serviciile noastre?

Ca și candidat Brilliant Recruitment, nu iți vor fi percepute taxe pentru serviciile pe care noi le prestăm. Companiile partenere, care beneficiază de serviciile noastre, primesc o oferta personalizată bazată pe complexitatea rolului, numărul de persoane de care au nevoie și țara din care iși doresc să recrutăm.

Contactează-ne!

Suntem aici pentru a clarifica orice!

Brilliant Recruitment este o firmă Autorizată ITM
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.