INFIRMIERI SI ASISTENTI MEDICALI ANGLIA

Categorie: Posturi Creat: Miercuri, 27 Aprilie 2016 07:01

Brilliant Recruitment, agentie autorizata specializata in selectia personalului pe plan international, cauta personal (barbati si femei), cunoscatori de limba engleza la nivel conversational/mediu, pentru asistenta la domiciliul pacientului-Domiciliary Care Assistants, ingrijire in institutii medicale-Care Assistants/Nurses avand la baza parteneriate cu mai multi angajatori importanti din domeniul medical de pe tot teritoriul Marii Britanii.

Plecarile sunt imediate (interviurile sunt direct cu angajatorii, raspunsurile se primesc pe loc) si primim grupuri de prieteni sau cupluri.

 

Beneficii:

-se ofera contracte de munca pe perioada de un an de zile cu posibilitate de prelungire sau nedeterminata;
-contractele sunt full time si se pot efectua si ore suplimentare;
-se poate asigura transportul-depinde de oferta aleasa;
-concedii de odihna 28 de zile/an;
-cazarea este asigurata contra cost;
-se accepta cupluri si grupuri de prieteni;
-salariile sunt intre 8.30 si 16,50 GBP (in functie de calificare si experienta);
-pentru asistentii medicali-diploma sau adeverinta Postliceala Sanitara;
-nu se cere neaparat experienta in domeniul ingrijirii de persoane, dar prezinta avantaj (daca ati avut grija de cineva chiar si din familie, va recomandam sa specificati in CV-ul dvs);
-nu se cer calificari.

Nu se cer in mod obligatoriu experienta si calificare in domeniul medical.

Pentru Asistentii Medicali- se ofera suport pentru echivalarea studiilor in Marea Britanie.

Puteti aplica prin transmiterea CV-ului pe adresa de e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.!
Relatii la tel: 0350417794; 0773345679/ 0770378936, program Luni - Vineri, 9-17.

Descrierea companiei

Brilliant Recruitment-agentie specializata in selectie personal calificat si necalificat la nivel international.

Compania Brilliant Recruitment este înregistrată la Inspectoratul Teritorial de Muncă Vâlcea, cu număr 5595 și număr de inregistrare 32908 la ANSPDCP.

Stim sa ii ascultam cu foarte mare atentie atat pe candidatii nostri, cat si pe angajatori si credem cu tarie in importanta persoanei, in importanta resurselor umane pentru dezvoltarea companiilor. Valorile care stau la baza Brilliant Recruitment sunt transparenta, siguranta, angajamentul, responsabilitatea, la care adaugam in fiecare zi experienta, cunostinte acumulate in timp si pasiunea pentru ceea ce facem.

Deviza noastra, a Brilliant Recruitment este ca Tu sa reusesti! Suntem alaturi de tine, atat inainte de angajare, dar cel mai important, si dupa angajare!

Programe: Personal medical Marea Britanie, Danemarca; Internship Marea Britanie; Logistica/Transporturi Marea Britanie; Transporturi Olanda; Mecanica utilaje agricole Franta; Vanzari Italia; Personal hotelier Cipru si Grecia; Industrie Franta, Irlanda, Canada.

NU SE PERCEP SERVICII DE MEDIERE SAU ALTE TAXE!!!

Pentru toti candidatii nostri care au nevoie-asiguram Cursuri Intensive de Limba Engleza la sediul din Rm. Valcea, Aleea Bradului 4 (zona CINA), jud. Valcea

Brilliant Recruitment- Agentia numarul I in recutare si selectie personal din Sud-Vestul Romaniei!