INGRIJITORI BATRANI-INFIRMIERI(CARE ASSISTANT) MAREA BRITANIE

Categorie: Posturi Creat: Joi, 12 Noiembrie 2015 08:24

Salariu: 1000-1500 £

Agentia de recrutare si selectie Brilliant Recruitment selecteaza  personal medical calificat si necalificat pentru  a lucra in azile de batrani (Care Homes) din Marea Britanie. Angajatorii ofera contracte de  minim un an de zile, care se pot prelungi pe perioada nedeterminata. Se lucreaza intre 35 si 40 de ore pe saptamana, existand posibilitatea de a efectua si ore suplimentare, iar concediul de odihna este de 28 de zile/an. Cazarea este asigurata de angajatori contra cost.

Brilliant Recruitment SRL are ca obiect principal de activitate " Selectia si plasarea fortei de munca in tara si in strainatate" si este inregistrata la ITM. Dispunem de personal  specializat  în domeniile resurse umane, psihologic și juridic, astfel incat putem sa va oferim servicii de cea mai buna calitate.

Cerinte:

  • limba engleza la nivel conversational/mediu;
  • experienta in domeniul asistentei sociale, voluntariat,  ingrijire persoane cu disabilitati, practica, experienta personala (non-profesionala);
  • seriozitate, adaptabilitate, profesionalism;
  • cursuri de Crucea Rosie, diploma de infirmier, asistenta sociala, pedagogie, psihologie, masaj/reflexoterapie, kinetoterapie reprezinta avantaj la angajare.