Deviza noastră este ca tu să reușești!
Suntem alături de tine.

Misiunea noastra

Scopul nostru este să fim un liant între angajator şi candidat, misiune prin care facilităm angajarea candidaților potriviti.

Citeste mai mult

Medical

Castiga salarii occidentale in locuri de munca bine platite din strainatate in domeniul sanatatii.

Citeste mai mult

Industrie

Foloseste-ti experienta si cunostintele penru a castiga venitul meritat in joburi din domeniul industrial.

Citeste mai mult

Despre noi

Serviciile pe care le oferim vin ca urmare a înțelegerii depline a nevoilor candidaților noștri, la care adăugăm în fiecare zi experiență, cunoștințe acumulate în timp și pasiune pentru ceea ce facem.Știm să îi ascultăm cu foarte mare atenție atât pe candidații noștri , cât și pe angajatori. Noi credem cu tărie în importanța persoanei, în importanța resurselor umane pentru dezvoltarea companiilor.

ANGAJARE PERSONAL ASIATIC!

ANGAJARE PERSONAL ASIATIC! Pentru ca Romania se confrunta cu un deficit major de forta de munca, avem posibilitatea de a suplini acest deficit si cu personal non UE, extracomunitar (Nepal, Bangladesh, Vietnam, Filipine, Sri Lanka, etc.). Brilliant Recruitment este companie autorizata, specializata in recrutarea si selectia personalului international si national (mediere a muncii pe piata interna), premiata de Camera de Comert si Industrie, avand in portofoliu angajatori renumiti nationali si internationali. Agentia noastra se ocupa de tot procesul de recrutare-personal asiatic, inclusiv obtinerea avizelor in tara de origine si in Romania. Din momentul in care sunt angajati, se supun legislatiei din Romania. Pentru informatii: 0350417794, program: 9-17, Luni-Vineri, program: 9-17.e-mail: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.